Tietoja minusta

Olen Jukka Tammela, 31-vuotias Pohjanmaalainen mies. Työkseni teen maanrakennusalan töitä, työskentelen kaivinkoneen kuljettajana. Vapaa-ajalla viihdyn paljon keittiössä.
Sain kipinän Kiinalaiseen ruokaan 2013 syksyllä Helsingin reissulla. Kävin syömässä Hakaniemessä sijaitsevassa kiinalaisessa ravintolassa. Syömäni ruoka siellä oli taivaallista. Parasta mitä olin missään kiinalaisessa syönyt. Aloitin pikkuhiljaa harjoittelemaan kiinalaisen ruoan valmistusta kotona. Tutkiskelin ja luin paljon erilaisia blogeja ym Kiinalaisiin ruokiin liittyviä sivustoja. Aloin soveltaa reseptejä omanlaiseksi.
Liityin noin vuosi sitten FB Kokit facebook ryhmään, julkaisin siellä Kiinalaisia ruokiani ja sain valtavasti reseptikyselyitä. Olen pyrkinyt tekemään reseptit niin että kaikkien olisi helppo niitä lukea ja toteuttaa kotikeittiössä. Suosioni ryhmässä kasvoi jopa niin suureksi että Iltalehti teki minusta jutun.
Ihmiset ovat halunneet että perustaisin oman blogin josta he voisivat helposti lukea reseptejäni, joten tässä teille blogi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti